Är du ute efter en skön avslappnande kväll med massage och hudvård så är Wilma i Umeå rätt ställe för dig. Hos Wilma har alla lång erfarenhet så kan du vara säker på att du får en behandling i toppklass. Det öppnades 1996 med en målsättning att ha behandlingar som passar alla i högsta kvalitet. Att någon gång ibland unna dig med en behandling kan vara viktigt för att du ska må bra. Så varför inte göra det på ett ställe där du kan vara säker på att du kommer få en behandling i toppkvalitet. Så ifall du är sugen på en massage i Umeå då är Wilma dit du ska.

Naglar i Umeå

Vill du ha dom snyggaste naglarna i Umeå så ska du gå till Wilma. Dom har olika nagelbehandlingar så att det alltid ska finnas något som passar. Du får välja om du vill ha konstnaglar eller om du kanske bara vill förstärka dina egna naglar. Konstnaglarna är i högsta kvalitet för att dom ska sitta kvar och va fina så länge som möjligt.  

Fotvård i Umeå

Att dina fötter är fina och mår bra är viktigt för att du ska må bra och kunna göra vardagliga saker som vanligt. Men det är lätt att dina fötter blir trötta och “utslitna”. Så om du behöver fotvård i Umeå har Wilma fotvårdsspecialister som är proffs på att få fötter mjuka och sköna igen. Vare sig du bara vill ha en fotmassage eller om du har stora problem och behöver medicinsk massage eller andra behandlingar så kan Wilmas fotspecialister fixa det.