tott_visby_new_1500Sugen på att resa iväg med familjen?

Letar du efter nya upplevelser? Vill du åka utomlands men inte vet vart? Du behöver inte åka längre än till Gotland för att känna dig utomlands. Strax norr om Visbys ringmur ligger hotellet Tott Hotell Visby. Här kan ni bo i allt från små dubbelrum, stora sviter eller bungalows med fantastiska utsikter över havet. Personalen på hotellet arbetar för att ge dig den bästa servicen du kan tänka dig, för att ge dig ett minne för livet. Blir ni hungriga så erbjuder Tott Hotell Visby en fantastisk restaurang med mängder av olika menyer. Restaurangen har även perfekt utsikt med det brusande havet precis utanför fönstret. Här kan ni sitta och njuta i flera timmar utan problem.

Se & Göra på Gotland

Barnens äventyrs-ö!

Gotland är ett i högsta grad barn- och familjevänligt resmål. Här hittar man långgrunda badplatser, spännande natur att utforska och förstås familjefavoriter som Kneippbyn med Villa Villekulla. Många av öns stora evenemang är också favoriter för många barnfamiljer. Medeltidsveckan, Barnkörveckan på Fårö och Barndagen i Almedalen är bara några av många exempel.

 barnensö

Bröllop & Fest

Att ha sitt bröllop på Gotland är verkligen populärt. Det blir ett otroligt vackert bröllop och en upplevelse ni aldrig kommer att glömma.

Brollopsfoto_visby

Cykla på Gotland

Att cykla på Gotland är en upplevelse ni inte får missa. Ta med kameran och ni får fantastiska bilder och ett minne för livet.

cyklapågotland

Hästsport

Hästsport är verkligen stort på Gotland och det märks eftersom Gotland är hästtätast i  Sverige. I Sverige finns det 283100 hästar, och hela 5800 av dem finns på Gotland. Är du en hästtjej så blir en resa till hästarnas hemland en riktigt fin upplevelse.

20120909-BlenheimPalaceTrials-291

Golf

Tycker du om att spela golf? då kan du åka till Gotland för att spela golf på riktigt fina banor med bra utsikt. Strax norr om Visby ligger Gotska GK:s relativt öppna hedbana av linkkaraktär, anlagd av den kända golfprofilen Jack Wenman. Perfekt att besöka och goda hotell möjligheter i närheten som tillexempel Tott Hotell Visby.

 slide-01