Pontus Warholm är en väldigt framgångsrik fastighetsmäklare i Stockholm. Pontus jobbar hos Fastighetsmäklarna som har några utav Sveriges nöjdaste kunder vilket gett dom ett bra rykte. Pontus är uppvuxen i Stockholm och har alltid haft ett stort intresse för byggnader, hus och stadsmiljöer. Det är grunden till hans karriär som mäklare. När Pontus gick på Bromma gymnasium så märkte han att det var brist på mäklare som lade tid på vad kunden egentligen tyckte och ville för att få så bra affärer som möjligt. Efter gymnasiet så fortsatte Pontus Warholm att kämpa mot en karriär som mäklare genom att plugga fastighetsaffärer på Stockholms och Karlstads universitet. Det var där han fick lära sig som har med fastigheter att göra.

Pontus Warholm mäklare jobbar idag hos Fastighetsmäklarna vilket är hans drömjobb sen många år tillbaka. Pontus har jobbat i branschen sedan 2005 och fått mycket beröm utav tidningar, kunder och kollegor för hans stora framgångar och sin höga kunskap. 2015 var Pontus Warholm med på en lista där de mäklare som sålt mest i Sverige rankades.

Idag bor Pontus Warholm i Stockholm med sin sambo och sina två barn. På fritiden så ägnar han mycket tid åt finans, psykologi och sporter. Resor är också en stor del av Pontus vardag men på somrarna så gillar han helst att stanna i Sverige.