Skidåkning i Åre ger en fin upplevelse

åre

I Åre finns kanske Sveriges bästa skidåkning som ger en underbar upplevelse. Backe eller längdåkning ger olika upplevelser.

åre2

Eller varför inte prova en upplevelse av off pist. Prova även telemark. Det händer att snön ligger kvar till midsommar så man kan åka skidor, när det är grönt nere i dalen och upp till 1000m, på sommaren kan man ha en upplevelse av att cykla nerför Åreskutan. När du är nöjd med dina upplevelser med skidåkningen för dagen kan du gå på after ski och lyssna till musik, dricka något och en bit mat.

hotell

Tott hotell Åre som ger fin upplevelse med bästa läget och magnifik utsikt över fjället, Åresjön & Åre By. På hotellen bor du granne med både backen & byn, perfekt för dig som vill vara aktiv & ha nära till allt! I restaurangerna äter du grillade & rökta maträtter och ofta med fokus på jämtländska smaker gjorda på svenska råvaror. En del hotell har gym och spa, och inomhuspool, bubbelpool, behandlingsrum & bastu, ingår i boendet då i boendet på hotellen. Du kan online leta efter bästa pris på hotellens hemsida. Boka dubbelrum eller sviter och få en upplevelse av Åre i vinter! Nattåg och även kommunikationer via flygplatsen i Östersund är ett stort plus med Åre.