Mo Korkmaz i Stockholm är egenföretagare och expert inom branschen för snabbmat. Mo har under en lång tid levererat produkter av absolut högsta kvalitet över hela Sverige.

Så länge Mo Korkmaz kan minnas har han haft ett stort intresse för matlagning och mat, vilket har tagit honom dit han är idag. Mo började sin karriär i ett kök där han fick hjälpa till med att hacka grönsaker, diska, skala potatis och duka bord, vilket han tyckte var väldigt roligt då han kände sig som en viktigt del i teamet. Mo studerade hur kockarna i köket arbetade, deras tekniker och lärde sig en hel del från detta. Detta jobbet hjälpte Mo Korkmaz att bygga upp en bra grund inom branschen för matlagning. Detta var början på hans karriär som sedan ledde till startandet av ett eget bolag som har varit väldigt framgångsrikt.

Mo Korkmaz i Stockholm brinner för att leverara mat av hög kvalitet till sina kunder som finns utspridda över hela landet. Matlagning är en stor del av Mo Korkmaz liv och det är något han kommer att fortsätta med. att få experimentera i köket och ta fram nya recept och tekniker är något väldigt roligt, vilket gör att intresset för matlagning håller sig kvar. De nya recept och idéer som tas fram av Mo kommer att fortsätta hjälpa hans företag att ta helt nya höjder och fortsatt framgång.