Håkan Borg en är framgångsrik och driven entreprenör inom bostadsutveckling vilket inte är något som vem som helst kan klara av. Att jobba inom bostadsutveckling kräver ett enormt kunnande samt så behöver man vara kreativ och målinriktad. Tidigare har Håkan jobbat med både restauranger och inredningsföretag vilka också varit framgångsrika. Det är med hans långa erfarenhet som Håkan kan göra sitt jobb i toppkvalitet och prioriterar kundens vilja och tyckande.

Håkan Borg är uppväxt i den lite mindre tätorten Sköllersta som ligger precis utanför Örebro med en befolkning på ungefär 1000 personer. Sedan gick han på gymnasieskolan Risbergska skolan i Örebro där intresset för inredning växte fram. Strax efter han blivit klar med gymnasiet så började han sälja inredning och då startade det mycket framgångsrika inredningsföretaget Nitton93. Håkan Borg har också alltid haft ett intresse för mat vilket gjort att han startat ett flertal restauranger under sin karriär.

Idag bor Håkan Borg i Örebro med sin familj och skulle aldrig kunna flytta därifrån. Enligt Håkan så är Örebro något alldeles speciellt och vackert. Han tycker att Örebro har utvecklats till något bättre under dom senaste åren och att det bara blir bättre och bättre. På sin lediga tid så gillar håkan att antingen resa till varmare platser där några av favorit resmålen är Thailand, Marbella och San Sebastian. Att hålla kroppen i form är också en viktig del utav Håkans liv då mycket tid spenderas antingen i hockeyrinken eller ute på golfbanan.