Behöver du skaffa dig en grill som inte stör grannarna när du grillar på balkongen? Eller vill du ha en riktigt värstinggrill som har alla funktioner i världen. Vad det nu än kan vara du letar efter kan du vara säker på att du kommer hitta det hos Grillvaruhuset. Grillvaruhuset.com har allt från gasolgrillar till rökskåp. De har också ett stort sortiment på olika kryddor för alla tänkbara maträtter. Men vet du vilken sorts grill som passar dig bäst egentligen. Vad är det för skillnad på kol och gasolgrillar?

Kolgrillar är för dom som gärna lägger ner lite extra tid vid grillen. För om du använder en kolgrill måste du först vänta på att kolen blir rätt temperatur. Sen kan du heller inte justera temperaturen lite bra som på en gasolgrill. Men att man får kämpa lite mer för att använda en kolgrill är för många värt det då man får ut en kolsmak som man inte kan få på något annat sätt. 
Gasolgrillar är för dom som vill grilla med säkerhet och precision. Den kommer snabbt upp i värme och du kan enkelt justera hur varm du vill att grillen ska va. En gasolgrill är också mycket enklare att göra rent då du bara sätter den på hög värme och sen enkelt skrapar bort smutsen.