Vill dina kunder inte betala sina fakturor och du vill inte slösa mer tid och pengar på dom. Då kan Factoringgruppen hjälpa dig med att få in dom pengarna utan att du behöver lägga ner din tid på det. Factoringgruppen är ett företag som gör fakturaköp och hjälper företag att dra in pengarna. Dom flesta företagen inom samma bransch har en betalningstid på upp till 90 dagar medans Factoringgruppen brukar betala inom någon timme bara. Det är en av anledningarna till varför Factoringgruppen är ett så bra alternativ om du vill sälja dina fakturor. Dom flesta företagen som behöver hjälp med fakturaköp är företag inom byggbranschen och det är för dom stora summorna i början och den långa projektcykeln. Så istället för att du ska slösa både din tid och pengar på att försöka få fakturan betald själv så kan du höra av dig till Factoringgruppen så gör dom jobbet åt dig.

Hur gör du?

Men hur hur gör du för att sälja dina fakturor. Jo det är bara fyra steg i hela processen vilket gör allt enkelt och snabbt. Första steget när du ska sälja dina fakturor är att ni tecknar ett avtal om vilket procentsats som Factoringgruppen ska ta när fakturan är betald. Det andra steget är att du skickar över fakturan till dom via deras online verktyg eller mail. Tredje steget är att fakturan skickas ut till kunden med nya uppgifter om vart betalningen ska in tydligt skrivet på fakturan. Det fjärde och sista steget är att du får pengarna så fort fakturan är betald. Som sagt tidigare så har dom flesta andra företag en betalningstid på upp till 90 dagar medans Factoringgruppen oftast betalar inom någon timme då fakturan blivit betald. Detta är en stor del till varför processen är så enkel och smidig.

Så sluta att slösa din tid och pengar på kunder som inte vill betala utan ta kontakt med Factoringgruppen för en enkel plan om hur du ska få dina pengar så snabbt som möjligt.