Syfte

En äventyrsbana kan vara en passande aktivitet för kickoffen. Det finns mängder av olika äventyrsbanor runt om i Sverige. Syftet med en äventyrsbana är att bygga upp gemenskapen mellan deltagarna och stärka samarbetet. En äventyrsbana innehåller många gånger flera olika moment. Även om en del moment kan verka farliga så är alltid säkerheten prioriterad och går alltid först.

 a2-bro1-jpg

Olika moment

En äventyrsbana kan innehålla moment som balansövningar högt upp i luften, ziplinor där du flyger fram genom skogen, klätterövningar med mera. Vissa moment är svårare än andra och det viktigaste är att deltagarna har roligt tillsammans.

Populära äventyrsbanor

Några populära äventyrsbanor i Sverige hittar du i Stockholm, Fjällnora eller Kalmar. Banorna är till för dig som privatperson, skolklasser, företag eller liknande.

På internet finns det flera sidor med information om olika äventyrsbanor och hur du går tillväga ifall du är intresserad av att besöka någon av dem. Priser och lämplig ålder varierar beroende på vilken typ av äventyrsbana som det rör sig om.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *