Vill du bygga dig ett eget hus där ingen kan störa dig när du skriver låtar. Eller vill du kanske ha ett fritidshus som du gör om till en studio. Då kan Borohus hjälpa dig med exakt det du vill. Borohus grundades 1928 vilket har gett dom en otrolig erfarenhet och bra ryckte under många års husbyggande. Dom har byggt hus åt tusentals nöjda kunder vilket gjort dom till ett framgångsfullt företag med mycket kunder. Med ett huvudkontor i Mjöbäck och flera andra kontor runt om i landet så är dom enkla att få tag i om du skulle vilja bygga ett hus.

Borohus är proffs på att tillverka fritidshus i bästa kvalite. Dom satsar mycket på att lyssna på vad kunden vill ha så dom blir så nöjda som möjligt. Med en så pass lång erfarenhet som Borohus har så kan du alltid vara säker på att husen blir byggda av proffs. Det finns många olika planlösningar för att det ska passa just dig och din familj.

Borohus kan också bygga garage och carport till din villa. Med ett garage eller carport så kan du säkert ställa in både bil, gräsklippare och cyklar för en säkrare förvaring. Borohus använder sig utav underleverantörer som dom ställer väldigt höga krav på när det gäller carportar och garage. För att det ska finnas något som passar alla så har dom stora utbud.