Veronica Hedenmark Assistans – Resa med personlig assistans

VH assistans har under många år anordnat resor för funktionshindrade och deras familjer, vänner och syskon. VH assistans har lång erfarenhet av de bästa resmålen som är tillgängliga och anpassade för alla. I Sverige har de anordnat skidresor till både Sälen och Åre. I Europa finns det många resmål i exempelvis London, Mallorca, Barcelona, Paris, München och Rom som passar utmärkt när det gäller tillgänglighet för alla människor.

När det gäller att anordna resor för funktionshindrade krävs det mycket planering och förberedelse för att säkerställa säkerhet och tillgänglighet så att alla kan följa med, oavsett funktionshinder.

VH assistans har många erfarna tjänstemän som tillsammans med dina assistenter följer med under alla moment under hela resan. VH assistans gör det möjligt att ta med alla dina hjälpmedel som du behöver i vardagen och tack vare deras samarbetspartners blir det inte dyrare än vanligt.

Veronica Hedenmark – Entreprenören bakom VH assistans

Veronica Hedenmark föddes med benskörhet och när hon gick ut gymnasiet fick hon reda på att försäkringskassan ville förtidspensionera henne. Detta ledde till att hon grundade VH assistans hemma vid köksbordet 1997. VH assistans har sedan starten växt till ett blomstrande företag som skapat bättre förutsättningar för funktionshindrade. Idag har företaget över 1000 anställda runt om i Sverige som arbetar med personlig assistans.