Få en bättre arbetsmiljö genom utbildning

CoreCode erbjuder många olika utbildningar som fokuserar på att förbättra arbetsmiljön och göra dig till en bättre och starkare ledare. Utbildningarna är inte bara för chefer, utan även för gruppledare och medarbetare.

Den populäraste utbildningen hos CoreCode är UGL, Utveckling Grupp och Ledare. Den här utbildningen är Sveriges populäraste ledarskapsutbildning och efterfrågan är stor. På utbildningen får ni kunskap om destruktiva strukturer och verktyg och modeller som är väldigt användbara för att förhindra sådant här. Som chef eller gruppledare är det en mycket god idé att skaffa sig kunskap om hur du hanterar olika situationer som ibland kan uppstå på en arbetsplats.

Corecode har även en THE kurs (The Human Element) som ger dig en helt unik resa i självinsikt och relationer mellan människor. Genom ökad självinsikt och självacceptans kan du låsa upp hela din potential vilket gynnar både dig själv och hela organisationen.