Carl Gustaf Tersmeden – Passare inom filmindustrin

Carl Gustaf Tersmeden har varit aktiv inom filminspelningsbranschen i över 25 år. Carl började som produktionsassistent vilket han tyckte var ett jättekul jobb och han kände direkt att detta var något han ville fortsätta jobba med. Carl Gustaf Tersmeden jobbar som passare eller grip som det även kallas. En passare tar han om kameran i rörelse på exempelvis en åkvagn, kran eller kanske ett fordon. Carl Gustaf Tersmeden har samlat på sig en hel del utrustning under sina år inom filmindustrin som han sedan hyr ut till filminspelningar i hela landet.

Carl Gustaf Tersmeden har tidigare jobbat som kock då han alltid haft ett stort intresse för matlagning. Testa nya recept, laga mat med bra råvaror, njuta av den underbara naturen är vardagen för Carl Gustaf Tersmeden ute på hans gård utanför Stockholm. Carl trivs mycket bra på sin gård och odlar och jagar sin egen mat. Carl har även lyckats få tag på en matkyckling-ras från Frankrike som heter bressekyckling. Den här rasen anses vara världens godaste matkycklingras. Utöver film och matlagning har Carl ett stort intresse för fotboll, speciellt när det är AIK som spelar. Tyvärr går han inte på så många matcher som han gjorde förr, men han ser allihop på tv.