Ett snabbare sinne med nootropics

Nootropics är ett samlingsord för syntetiska substanser som används i syfte att ge en boost till din mentala prestanda. Nootropics har blivit väldigt populärt under de senaste åren bland atleter, studenter och entreprenörer som behöver den där lilla extra kicken för att orka med sina dagar och prestera på topp. Hos Reachgenius hittar ni många olika typer av nootropics beroende på vad du är ute efter. Vissa nootropiska preparat är klassade som narkotika av Läkemedelsverket, dessa nootropics säljs därför inte av Reachgenius. Rechgenius säljer endast lagliga receptfria nootropics som innehar tillstånd från berörda myndigheter.

De många olika nootropics kan ge väldigt många olika effekter beroende på vad du är ute efter. Behöver du lite mer kreativitet för musik och låtskrivande så finns det nootropics som ökar din kreativitet och ger dig mer energi. Det finns nootropics för väldigt många ändamål och du hittar dem på Reachgenius.se.

Ett av de vanligaste nootropics är Noopept som är en så kallad stack som innehåller flera olika preparat. Noopept ger en boost till din mentala energi och fokus. Du känner effekten av Noopept inom redan ett par minuter.

Bromantane är ett nootropiskt preparat som förbättrar din rörelsekoordination och ger en boost med energi. Bromantane utvecklades i ryssland under 1980-talet för att öka fysisk prestanda hos kosmonauter och andra yrken med extrema arbetsmiljöer.