Camping på Öland i sommar med hela familjen

Norr om Köpingsvik på Ölands västra sida hittar ni Lundegårds Camping & Stugby på Öland. Med en underbar utsikt över havet och vackra solnedgångar varje kväll kommer ni inte bli besvikna. Njut tillsammans med din familj och ta med er husbilen och tältet till Lundegårds.

På Lundegårds finns det över 100 tältplatser där ni kan sätta upp era tält och husbilar. Platserna är stora och ni behöver inte trängas med grannen. Intill campingen finns det en underbar sandstrand där ni kan bada, grilla och spela fotboll. Här hittar ni även en lekplats för alla barnen.

Stugbyn

Lundegårds Stugby på Öland på har stugor i flera olika storlekar som passar alla familjer och behov. Alla stugorna är utrustade med minst 4 sängar, matplats, uteplats och ett kök. Stugorna ligger nära stranden och till ett poolområde.

Aktiviteter

På Lundegårds finns det mängder av roliga aktiviteter för hela familjen. Om det skulle regna kan alla barnen smita in på Skrattkammarön som är ett stort lekland på över 900 kvadrat på campingen. Några andra aktiviteter hos Lundegårds är äventyrsgolf, löparslingor, bastu och en bike park.