Inreda med rör

Om du vill inreda ditt hem eller restaurang med något unikt och en industriell inredning så har inredningsrör.se allt du behöver. Inredningsrör.se har allt ifrån köksbord till klädhängare och allt är gjort utav industriella rör. Du kan välja ifall du själv vill bygga ihop det du vill eller köpa deras färdiga produkter. Dom jobbar även med att inreda restauranger av både kopparrör och rustika vattenrör. Alla miljöer ser olika ut så dom hjälper gärna till med att skräddarsy inredningen så den passar dig perfekt. Deras rörinredning är både snygg och praktisk för den klarar av väldigt tunga laster.

 

Inredningen är tillverkad i Mora, Dalarna med högsta kvaliteten i tanke. Bra service och snabba leveranstider är viktigt. Du får även beställa allt i delar ifall du känner för att göra något helt eget. För att det ska bli så enkelt som möjligt för dig som kund så passar alla stålrör ihop med varandra.

 

Dom har även kopparrör vilket ger en alldeles speciell stil som är svårslagen. Och att bygga egen inredning har aldrig varit enklare för det är bara att trycka ihop dom och använda limmet som också säljs på sidan.

 

Så känner du för att bli lite kreativ och bygga din egen klädhängare eller bara köpa något riktigt snyggt industriellt för att piffa upp hemmet eller restaurangen så är inredningsrör.se det perfekta stället för dig.