Dickies från HepCat

HepCat är en känd onlinebutik som säljer kläder, skor och assessorer över hela Sverige. Deras stil är inte lik någon annan utan fokuset ligger på stil och en äldre syn på outfits. Med mycket läder, canvas, och slitstarka tyg. Många kan tycka att deras produkter är dyra men samma sak gäller att du får vad du betalar för. Deras produkter är speciellt utvalda för att klara av väder och vind samtidigt som de ska vara väldigt snygga och ha en bra stil.

Dickies

Ett varumärke som de säljs mycket bra av och som de flesta tycker om är Dickies. Vad som är unikt med detta varumärke är att deras kläder är speciellt framtagna för att vara slitstarka som arbetskläder. Under andra världskriget började Dickies att leverera ut uniformer åt den Amerikanska armén. Kravet var då att de var tvungna att klara av det mesta då man rullade runt mycket på marken i alla väder. Efter andra världskriget fortsatte Dickies med sina kläder men då med fokus som arbetskläder för att behålla samma slitstarka kvalité. De märkte dock snabbt att kläderna inte bara kunde användas till detta utan att folk gillade designen. Det var då det började bli en ny trend.

Dickies har nu länge varit ett populärt märke och är det än idag. Dock kommer varumärket alltid minnas som de slitstarka uniformerna som levererades ut till armén under Andra Världskriget.