Red Wing Skor

Red Wing

Red Wing är ett skomärke med det nyaste inom skostilen, de har flera olika modeller med mest fokus på den klassiska skomodellen med stilren design. Red Wing är för den som vill ha en skön sko samtidigt som den ska vara väldigt bra kvalité med bra design. De är lite utav den dyrare skon jämfört med den vanliga standard skon, dock är hållbarheten för dessa Red Wing mycket bättre än konkurrenterna. Ett par Red Wing skor kan hålla livet ut beroende på hur du behandlar dem och använder de.

Grundtanken för dessa skor är att de är tillverkade för livets alla tillfällen, med detta menas att de ska hålla för allt och kunna fungera över allt mer eller mindre. Lädret som skorna är tillverkade i är speciellt framtagna för dessa skor och endast gjort av naturmaterial vilket gör att hållbarheten blir utmärkt. Charles Beckman är grundaren till Red Wing och han ville ha en enkel het med ett par bra skor som samtidigt kunde användas som finskor, och det är något han verkligen lyckades med! Nu fortlöper företaget med samma grundtanke som det var från första början!

Köp dina Red Wing skor hos HepCat.

Red-Wing-Man-and-Woman