Snabbt internet från Alltele för distanskollaborationer

Många musiker idag jobbar idag genom kollaborationsprojekt mellan ett par olika soloartister. Det är absolut inget som är ovanligt i dagens läge. Det som görs då är att musikerna skickar filer där de har spelat in sig själva för de instrumenten de spelar. Dessa skickas över internet till någon av musikerna som mixar ihop alla filer, tracks, till en färdigmixad låt. På detta viset har man på distans skapat något tillsammans. För att detta ska fungera smidigt säljer AllTele internet och bredband upp till väldigt höga hastigheter med fiber. Allt för att bland annat vi musiker enkelt och smidigt ska kunna jobba ihop över distans. AllTeles fiber kan nå hastigheter till 1000 Mbit/s förutsatt att ens hem har möjligheten till att koppla upp sig mot fibret. Det är något som hela tiden utvecklas så att mer och mer hem, kontor och arbetsplatser ska kunna ansluta sig för ett blixtsnabbt internet.

Alltele har lång erfarenhet utav bredband och telefoni och säljer även tilläggstjänster för de som behöver bland annat Antivirus eller möjligheten att surfa anonymt.