Cykel i Stockholm

Om du befinner dig i Stockholm, lämna din bil hemma och använd din cykel i Stockholm

Om du använder din bil mycket vet du hur mycket trafik det är i Stockholm, du är säkert medveten om trängselavgiften och kostnaden av bränsle. Om du använder din cykel slipper du allting sånt. Inte nog med det så får du också ökad kondition.

Du har också mycket mer tid att njuta och leva i nuet när du cyklar, istället för att stressa iväg med bil. En cykel är också mycket lättare att ha med sig överallt. Att cykla blir en mer hälsosam livsstil, inte nog med att du rör på kroppen på ett annat sätt. du kommer märka att när du väl vant dig vid att cykla är det ett väldigt bra alternativ till att gå eller ta bilen till affären. En del människor har cykeln blivit en viktig del i deras vardag. De tar ut familjen på cykeläventyr eller ta ut sitt kompisgäng. Givetvis kan du montera barnstol på din cykel så alla får hänga med.

Eftersom moderna cyklar inte väger så mycket så behöver du inte anstränga dig lika hårt att komma upp i hastighet, vill du ha lite motstånd så finns det på många cyklar inbyggda växlar.

Unna dig en mer hälsosam levnadssätt genom att köpa dig en cykel.